Floryn Leahu Blog

poezie, proza, traduceri… stuff like that

Farewell, Whitney!

Probabil din lipsă de lichidităţi, Whitney Houston a început un turneu mondial de revenire. Nu ştiu exact în câte ţări a cântat până acum sau în câte are de plan să mai cânte, dar pot spune că, în loc de un turneu de revenire… este un turneu de încheiere a carierei. Fanii au trecut prin diverse stări, de la dezamăgire la furie. Au plătit 165 de dolari (Brisbane, Australia) pentru asta, dar au primit doar ceea ce vedeţi mai jos:

În Anglia, mulţi dintre spectatori şi-au cerut banii înapoi. Aşa se întâmplă când ai talent, când cunoşti succesul şi te porţi de parcă totul ţi se cuvine… sfârşeşti prin a te irosi. O plătitoare de bilet a declarat presei:” Nu putea binedispune nici măcar un şobolan mort, ca să fiu sinceră!”

Am observat la mai multe filmări că umbra divei de odinioară ridică mâinile în lateral oridecâteori cântă îndrăgitul refren care i-a adus gloria… este clar… nu mai poate susţine acutele, iar acela este gestul unui om care încearcă să îşi mascheze neputinţa şi să o compenseze. Poate că puştiul de mai jos ar putea să o ajute… Farewell, Whitney. Ai fost o stea, dar orice stea îşi pierde într-un final strălucirea, uneori transformându-se într-o gaură neagră!

April 27, 2010 - Posted by | Jurnal de gânduri... | , , ,

2 Comments »

  1. Ce sa zic? Pacat de talentul sau, de vocea sa! Drogurile au distrus-o si casnicia ratata! “Cand nu ai cap, vai de picioare” – spune o vorba populara.

    Comment by Vasilica Ilie | April 28, 2010 | Reply

  2. Nu-i adevarat ca acest turneu a fost un turneu de incheiere a carierei! Whitney houston datorita faptului ca a sustinut atatea concerte unul dupa altul a ajutat-o foarte mult pentru ca ei i-a revenit vocea fabuloasa pe care a avut-o si acum o are din nou! Eu o sustin in continuare si stiu ca va fii din nou o stea…dar si acum este!!

    Comment by ELYZA | August 2, 2010 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: